Nicolai logo
Bliv mødt af en formidler..

Som noget nyt, vil institutioner, der besøger Nicolai for børn, blive mødt af en af vores kulturformidlere. Her vil vi lave en kort introduktion, samt dykke lidt ned i hvad vi arbejder med lige nu. 

Vi ønsker med tiltaget at yde en ekstra service til de besøgende institutioner, og være behjælpelige med at rulle husets tilbud bedre ud.

Det I, som besøgende institution kan forvente er;

  • En formidler der tager imod jer ved ankomsten og præsenterer huset for jer og jeres børn.
  • En direkte og personlig kontakt, hvis der skulle opstå spørgsmål omkring brug af huset, rummenes funktion eller nye tiltag.
  • En faglig kompetent samarbejdspartner, der står klar til at hjælpe jer med at udfolde de kreative legemuligheder, huset tilbyder.


Vær opmærksom på at vi ofte har flere besøgende institutioner på samme tid, og i nogle tilfælde vil vi skulle jonglere flere andre arbejdsopgaver under jeres besøg. Det orienterer vi altid om, når I ankommer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Nicolai for børn!

Skulle det mod forventning ikke være muligt at have en formidler klar til at tage imod jer, vil I blive informeret om dette, når I melder jeres ankomst på enten tlf. 79 79 75 75 eller mail; nfb@kolding.dk.

Med venlig hilsen

Kulturformidlerne
Kristina og Jacob